loading
RÓLUNK

Üdvözöljük a gyerehajora.com oldalon, melyet az i Wi Tour utazási iroda üzemeltet.

Ezen az interaktív oldalunkon kiválaszthatja és lefoglalhatja tengeri hajóutját. Oldalunk annak köszönhetően jött létre, hogy partnerünk a legjobbak közé tartozik Olaszországban. A gyerehajora.com oldalon széles választékot talál azon aktuális hajóutakból, melyek az adott pillanatban foglalhatóak. A oldalunkon akár otthona kényelméből a nap bármely időszakában véghez viheti a rendelését.

A fő célunk az oldalunk létrehozásánál nem csak az online eladás volt, hanem a tengeri hajóutak maximális automatizálása. A hajóutakat kikeresheti, kiválaszthatja és kifizetheti hitelkártyával on-line anélkül, hogy kapcsolatba lépne irodánkkal visszaigazolásért. Abban az esetben, ha az Ön által kiválasztott hajóút nem elérhető, elküldheti kérelmét és mi mindent megteszünk azért, hogy megtaláljuk a kiválasztott hajóuta, esetleg megfelelő/ alternatív ajánlatot biztosítsunk.

Az oldalunk azok számára is ideális, akik más stílusban szeretnek utazni, vagyis egy luxus úszó szállodában, ahol minden nap máshol ébrednek. A tengeri utak során luxus, széles skálájú szolgáltatásokkal találkozik, felfedezhet több helyszínt egy hét alatt és ezek mellett még pihenhet, szorakozhat bármely hajó fedélzetén. Jöjjön velünk hajózni és éljen át egy felejthetetlen kirándulást, amelyet évente egyre több és több ember fedez fel!

A fiatal, dinamikus társaságunk készen áll bármilyen kérdésük megválaszolására és segítséget nyújtani a nyaralásuk megszervezésében.

Az utazási iroda csőd elleni biztosítása
Általános szerződési feltételek


iwitour.com