loading
ÉLD ÁT A HAJÓZÁS VILÁGÁT ÉS GYEREHAJORA.COM

Köszöntünk a végtelen tengeri kalandok, pihenés és felfedezés világában. A gyerehajora.com csapata te megbízható kalauzod az online luxus hajóutak foglalások világában.

Irodánk 2011-es alapítása óta a legnagyobbá vált az online hajóutak értékesítők között Szlovákiában, valamint összességében a V4 országokban, a MSC Cruises és a Costa Cruises legkedveltebb értékesítési ügynökeként. 2019-ben megnyertük az MSC Cruises leginnovatívabb partnerének díját, és 2023-ban az MSC Cruises leggyorsabban növekvő partnerének a kelet-európai országok közül. A hosszú évekre visszatekintő tapasztalatok és a MSC Cruises, Costa Cruises, Explora Journeys, Royal Caribbean, Celebrity Cruises és Norwegian Cruise Line közvetlen partnerségeinek hálózata lehetővé teszi számunkra, hogy széles választékot kínáljunk úti célok és hajótípusok terén világszerte. Éppen ezért évente több ezer ügyfél bízik meg bennünk, akik egyszerűen, gyorsan, felesleges papírmunka nélkül, és főként megbízhatóan szeretnének hajóutat foglalni.

Csapatunk szenvedélyes szakértőkből áll, akik gondoskodnak a hajóút foglalásáról az első ötletektől a megvalósításig. Biztosan értékelni fogjátok személyes tapasztalatainkat és szakmai tanácsainkat, ha épp nem tudjátok eldönteni, hogy milyen hajóra vagy hová szeretnétek hajózni.

Együtt láttunk már:
több mint 80 kikötőt
több mint 40 hajót
csapatunkban van aki MSC Voyager Club Diamond kártyával rendelkezik :)
kínálatunkban több mint 9 000 hajóút található világszerte


Az időszűkében lévő emberek főként az általunk nyújtott nagyon gyors online szolgáltatást értékelik, amely időt takarít meg, ha pontosan tudják, hova szeretnének utazni. Itt vagyunk, hogy segítsünk kiválasztani a legjobb útvonalat, a legluxusabb hajót, olyan áron, amely megfelel a te költségvetésédnek, és gondoskodunk róla, hogy utazásod minden pillanata emlékezetes legyen.

A mi víziónk nem csupán az, hogy eladjunk egy hajóutat, hanem hogy szolgáltatásunk kiváló és gyors legyen, hogy már az első pillanattól kezdve élvezhesd az utazást és hogy ne csak a hajóúttal, hanem magával a foglalási folyamattal is elégedett legyél. A gyorsaság és a precizitás, az ügyfél egyéni igényeinek figyelembe vételével, abszolút prioritásunk.

A gyerehajora.com honlapunk nem aspirál a grafikai év portáljára, viszont online kapcsolatban állunk a hajótársaságokkal, és a foglalás létrehozása csak néhány percet vesz igénybe. Győződj meg róla, és készíts hajóút kalkulációt közvetlenül a weboldalunkon, személyes adatok megadása nélkül. Naponta frissítjük a hajóutak elérhetőségét, útvonalait és árait.

Az iWi tour s.r.o. utazási iroda 2011-ben alakult, amely a gyerehajora.com honlapot üzemelteti. Kis, de nagyon aktív csapat vagyunk, évek óta rendelkezünk tapasztalattal a turizmusban, 11 nyelven beszélünk, 4 nemzetiségűek vagyunk, és összeköt minket az a 1 dolog, ez pedig a tengeri utazások szenvedélye :)

4 portált működtetünk hajóutak foglalására Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban és Csehországban.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked olyan történetet létrehozni, amely maradandó benyomást hagy családod és barátaid szívében. Utazz a GYEREHAJORA.COM-al.

Az utazási iroda csőd elleni biztosítása
Általános szerződési feltételek


iwitour.com