logo Msc Cruises

Flotta MSC CRUISES

Az MSC Cruises 2023 végén 22 modern hajóból álló flottával rendelkezik, melyek az elmúlt évtizedben épültek vagy teljesen felújították és modernizálták őket. Az MSC Cruises hajókat több osztályba sorolja, mint például a MSC WORLD CLASS, SEASIDE EVO CLASS, MERAVIGLIA PLUS CLASS, SEASIDE CLASS, MERAVIGLIA CLASS, FANTASIA CLASS, MUSICA CLASS és LIRICA CLASS. Jelenleg a legújabb MSC WORLD CLASS osztályon dolgoznak, amelynek neve MSC WORLD AMERICA lesz.

A flotta eddigi legnagyobb hajója a 2022 novemberében megkeresztelt MSC WORLD EUROPA, amely a WORLD CLASS osztály része. Ez az óriási zászlóshajó 205 000 tonnás bruttó tömeggel rendelkezik, 6700 utast és 2100 fős személyzetet képes szállítani.

A SEASIDE osztályú hajókat, ideértve a MSC SEASIDE és MSC SEAVIEW testvérhajókat, átalakították és az MSC átírta az óceánjáró hajók építésének és tervezésének íratlan szabályait. Az utasoknak még nagyobb élményt kínálnak a belső és külső terek összekapcsolásával. Ezeknek a hajóknak a kiemelt jellegzetessége a lenyűgöző kültéri sétány, tele éttermekkel, bárokkal, vásárlási lehetőségekkel, úszómedencékkel és persze napsütötte terekkel. Ezek a hajók inkább a meleg és napos területekre vannak tervezve. Ezenkívül a két emeletes központi atriumból üvegfolyosóval és panoráma lifttel csodálatos kilátás nyílik a tengerre. A SEASIDE osztály hajóin sem hiányzik a pihenés: az MSC Aurea Spa egy luxus balinéz wellness központ, exkluzív relaxációs kezelésekkel a test és lélek revitalizációjára, SPA részleggel, kozmetikai szalonnal és manikűrrel. A Spa mellett található a panorámás edzőterem a legújabb generációs gépekkel, amelyek lehetővé teszik az utasok számára, hogy az üdülés alatt is formában maradjanak.

Az augusztusban bemutatott MSC SEASHORE és a 2022 novemberében megkeresztelt MSC SEASCAPE teljesen új osztályba tartoznak, a SEASIDE EVO osztályba. Az MSC SEASHORE és az MSC SEASCAPE bruttó tömege közel 170 000 tonna, hosszúságuk 339 méter, és 2270 kabin található fedélzetükön. Mindkét hajó több mint 5 600 utast és közel 1 700 személyzetet képes szállítani. A fő újítások közé tartozik a még nagyobb mozgatható üvegtető, a két emeletes terem 600 fős kapacitással, tágasabb színház, az egész fedélzeten elhelyezkedő Yacht Club, további medencék és új gasztronómiai élmények, beleértve a sushi vonat éttermet is.
Az MSC SEASIDE EVO osztály hajói rendelkeznek a legfejlettebb környezetvédelmi technológiákkal. Különösen az új MSC SEASHORE és MSC SEASCAPE hajók rendelkeznek szelektív katalitikus redukciós rendszerekkel, kipufogógáz-tisztító technológiákkal, a hulladék, a víz és az energia visszanyerését lehetővé tevő legkorszerűbb rendszerekkel, valamint további technológiákkal és intézkedésekkel a energiahatékonyság növelése érdekében.

Az MSC MERAVIGLIA és az MSC BELLISSIMA hajók a MERAVIGLIA CLASS részét képezik. A MERAVIGLIA osztály rendkívüli funkciókkal rendelkezik, hogy tökéletes tengeri élményt nyújtson az utasoknak minden évszakban. Új panorámás terek, gyönyörű kilátás a tengerre a hajó hátsó részéről, 96 méter hosszú két emeletes belső sétány LED mennyezettel és fantasztikus vidámpark, amely összekapcsolódik az kültéri vízi vidámparkkal, lehetővé teszi az utasoknak, hogy átadják magukat a szórakozásnak és a pihenésnek. Az MSC MERAVIGLIA és az MSC BELLISSIMA fedélzetén számos tematikus étterem található a világ különböző konyháiból. Az ínyencségek különleges élményt kínálnak a HOLA! Tapas Bar, a French Atelier Bistrot vagy az amerikai stílusú Butchers Cut steakhouse-ban. Azoknak, akik szeretik a meleg időt, ideális lehet a hajózás például az MSC MERAVIGLIA hajóján, amelynek útvonala az MSC exkluzív szigetét érinti a Bahamákon, az Ocean Cay MSC tengeri rezervátumot.

MERAVIGLIA PLUS CLASS, amelybe az MSC GRANDIOSA, MSC VIRTUOSA és az MSC EURIBIA (első útját 2023 nyarán Észak-Európában kezdte) tartoznak, a csúcstechnológiát kényelemmel kombinálja. A MERAVIGLIA PLUS generációjú hajókat úgy tervezték, hogy megfeleljenek azon utasok igényeinek, akik úgy döntenek, hogy egy ilyen óceánjáró hajón utaznak. Az MSC GRANDIOSA és az MSC VIRTUOSA hajókon hosszú sétány található, éttermekkel, bárokkal, fagyizókkal és csokoládéboltokkal, felettük pedig egy 93 méteres LED kijelzővel rendelkező galéria és egy speciális művészeti előadásoknak szentelt színház található. A MSC Virtuosa hajón 2023-ban bemutatták a világ első virtuális személyes navigációs asszisztensét, a ZOE-t, amely minden kabinban megtalálható. A MERAVIGLIA PLUS osztály harmadik hajója, az MSC EURIBIA, 2023-ban indult útjára, és még innovatívabb és környezetbarátabb, mivel földgázzal működik.

A FANTASIA CLASS osztályhoz tartoznak az MSC flottájának ezek a hajói: MSC FANTASIA, MSC SPLENDIDA, MSC DIVINA és a legújabb ebből az osztályból az MSC PREZIOSA. Ezek a hajók modern hajók körülbelül 130 000 tonnás bruttó tonnázssal, több mint 130 méter hosszúak, és mindegyiknek 4300 utas befogadóképessége van. Az utasoknak belső kabinokat, ablakos kabinokat, erkélyes kabinokat, panorámás ablakos suite-okat, erkélyes suite-okat és saját étteremmel, bárral és kültéri pihenőhellyel rendelkező Yacht Club kabinokat kínálnak. Ezek a hajók számos szórakozási lehetőséget, bárt és éttermet, nagy termeket, kaszinót, wellness és SPA-t, kültéri medencéket és beltéri medencét, csúszdát, színházat, játszóteret, 4D mozit, F1 szimulátort, 3 éves kortól gyermekeknek szóló klubot és sok rejtett zugot kínálnak, ahol pihenhet és időt tölthet el barátokkal és családdal.

A MUSICA CLASS a MSC MUSICA, MSC ORCHESTRA, MSC POESIA és MSC MAGNIFICA hajókat foglalja magában; ezek közepes méretű hajók, kissé kisebb méretekkel, mint nagyobb testvéreik, körülbelül 90 000 tonnás bruttó tonnázssal, 290 méter hosszúak és több mint 3200 utast tudnak fogadni. A vendégek számára kivételes kényelmet és tökéletes szolgáltatásokat kínálnak. A Yacht Club exkluzív zóna kivételével a fent említett kabinok mindegyik hajón megtalálhatóak. A hajókon exkluzív belső tereket, éttermeket, bárokat, wellness központot és SPA-t, kültéri medencéket és beltéri medencét (csak az MSC Magnifica hajón), nagy színházat, diszkót, játszóteret és társalgókat találhatunk. Ezek a hajók az idősebb generációhoz tartoznak, felújításon estek át, ami még romantikusabbá és kényelmesebbé teszi őket, amit a fedélzeten tapasztalhatunk.

Az MSC OPERA, MSC ARMONIA, MSC LIRICA, MSC SINFONIA hajók a LIRICA CLASS osztályba tartoznak. Ezek a flotta legkisebb hajói, körülbelül 60 000 tonnás bruttó tonnázssal, 250 méter hosszúak és legfeljebb 2200 főt képesek befogadni. Mindegyiküket 2003 és 2005 között indították útjukra, belső kabinokkal, ablakos kabinokkal és erkélyes suite-okkal. Minden hajón található több bár, 2 étterem, wellness központ és SPA, kültéri medence, színház, diszkó, játszóház, szalon és társasági helyiségek.Az összes ajánlat MSC CRUISES


 • MSC FANTASIA

  MSC FANTASIA

  Az MSC Fantasia volt eddigi legnagyobb kiránduló hajó, amit ennek az európai hajótársaságnak lett gyártva. A fedélzeten felismerhető az olasz stílus és az elegancia, tökéletes kombinációja a high tehnikának. Az MSC Fantasia nem csak egy egyszerű kiránduló hajó, de sok újdonságot is felfedezhetnek. Ezen a hajón csodálhatták az utosok elsőként a Swarowski kristályból kirakott lépcsőket, amely a legg nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2008
  • Utasok száma:
   4.363
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   1.637
  • Térfogat (tonna):
   137.936
  • Adatok MSC FANTASIA
 • MSC SPLENDIDA

  MSC SPLENDIDA

  Az MSC meghívja Önöket az MSC Splendida fedélzetére, szintúgy a Fantasia kategóriából. Ez a hajó is luxus hajó ami a legújabb technológiát és magas szintű komfortot kölcsönöz. Az MSC Splendida futurisztikus stílussal és olasz eleganciával rendelkezik. Az MSC Cruises fedélzete a legigényesebb ügyfeleknek is 5 csillagos standardot kínál az MSC Yacht Cluban, 99 lakosztály majordómmal 24 órás szolgála nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2009
  • Utasok száma:
   4.363
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   1.637
  • Térfogat (tonna):
   137.936
  • Adatok MSC SPLENDIDA
 • MSC ARMONIA

  MSC ARMONIA

  Az MSC Armonia luxus tengerjáró ami egyértelműen tükrözi a nevét: tipikus példája annak, hogyan lehet egy hatalmas térnek mégis intim atmoszférája. Az egyike a legkisebb hajóinak az Msc flottának. Olasz stílussal rendelkezik és a fedélzeten több mint 3000 utast képes elszállítani. Főként a mérete miatt is a legmegfelelőbb családi hajókázásokra. A kilátást az erkélyes kabinokból, lakosztályokból, v nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2001
  • Utasok száma:
   2.199
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   777
  • Térfogat (tonna):
   58.625
  • Adatok MSC ARMONIA
 • MSC LIRICA

  MSC LIRICA

  Az MSC Lirica az a hajó az MSC flottájából, amely kényelmet és tradicionális környezetet nyújt. Ideális azok számára, aki nyugodt környzetben szeretnék eltölteni a szabad idejüket. A MSC Lirica hajóra jellemző a mediterrán környezet és vendégszeretet, modern berendezés ami teljesíti a kívánságaikat. A fedélzetén vessék figyelmüket a részletekre, amelyek jellemzik az olasz eleganciát, és megtalálha nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2003
  • Utasok száma:
   2.199
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   780
  • Térfogat (tonna):
   59.058
  • Adatok MSC LIRICA
 • MSC SINFONIA

  MSC SINFONIA

  Az MSC Sinfonia fedélzetén utazni azt jelenti,hogy felejthetetlen élményben lesz részük. Elegáns, olasz stílus jellemzi a hajót amivel felfedezhetik a Földközi tenger városait, mint például lenyűgöző Velence, romantikus Capri, történelmi Athén vagy esetleg csodálatos dél Aftrika partjait. Az MSC Sinfonia hajó fő jellemzője a dizajn és a kényelem, egyesíti a kontinentális stílust a szolgáltatásokka nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2002
  • Utasok száma:
   2.199
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   777
  • Térfogat (tonna):
   58.625
  • Adatok MSC SINFONIA
 • MSC MAGNIFICA

  MSC MAGNIFICA

  Az MSC Magnifica az utolsó hajó amely az MSC Cruisese csoportból a Musica kategóriába tartozik. A hajót 2010 márciusában keresztelték Hamburgban, ahonnan rögtön kihajózott a legérdekesebb helyekre a világon. Forradalmi és innovatív vett irányt az MSC Magnifica, amely összehangolja a kényelmet, dizajnt, szofisztikált tehnológiát az áram felhasználásban a tengeri ekoszisztémára oda figyelve. Az MSC nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2009
  • Utasok száma:
   3.223
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   1.259
  • Térfogat (tonna):
   93.300
  • Adatok MSC MAGNIFICA
 • MSC MUSICA

  MSC MUSICA

  Az MSC Musica fedélzete maximális szofisztikált környezetet kínál olasz eleganciával megspékelve. Ez a hajó gyönyörű közösségi tereket és széles skálájú szórakozási lehetőségeket kínál. Élvezzék a centrális bár hangulatát, ahol 3 emeletes vízesést csodálhatnak. A kristály csillogást élvezhetik a Crystal Lounge-ban, Havana Cigar Lounge-ban, az elegáns Kaito Sushi Bar-ban és a relaxálós Zen kertben, nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2006
  • Utasok száma:
   3.223
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   1.275
  • Térfogat (tonna):
   92.409
  • Adatok MSC MUSICA
 • MSC POESIA

  MSC POESIA

  Az MSC Poesia a poézishez volt hasonlítva. Mint ahogy a költészet ékesíti a lelket úgy az MSC Poesia nevezetű hajó ékesíti az utazást és új dimenziót ad. Ezen az elegáns hajón felfedezik, hogy milyen is a luxus utazás amelyet az elegáns bár, sushi bár, wellness centrum biztosít, amely 360 négyzet méter. Az MSC Poesia, harmadik a Musica kategóriában 2008- ban helyeztek üzembe. Ez a hajó is, úgy min nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2008
  • Utasok száma:
   3.223
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   1.275
  • Térfogat (tonna):
   93.300
  • Adatok MSC POESIA
 • MSC ORCHESTRA

  MSC ORCHESTRA

  Az MSC Orchestra a 2007 májusátol lett üzembe helyezve és rögtön az MSC Cruises flotta legszebb hajója lett. Az MSC Orchestra a második a Musica kategóriából. A fedélzeten az elegáns divatot ötvözték a kényelemmel, és a biztonsággal. A nagy közösségi termek olasz stílusban adják meg a hajónak azt, hogy az MSC Orchestra fedélzetén megkapják a kívánt pihenést. A fedélzeten a tevékenységek széles sk nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2007
  • Utasok száma:
   3.223
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   1.275
  • Térfogat (tonna):
   92.409
  • Adatok MSC ORCHESTRA
 • MSC OPERA

  MSC OPERA

  Az MSC Opera egy olyan kiránduló hajó ami tökéletesen tükrözi a nevét: klasszikus, hatalmas, nagyszerű és igazi luxus hajó. A fedélzeten a tér és a nagyszerűség van előnybe hozva. A kabinok izléses berendezéssel vannak felszerelve és a legtöbbjük saját erkéllyel rendelkezik. A közösségi termek olasz stílusban vannak, ami tipikus eleme az MSC Cruises társaságnak. A recepción robusztus bútorok és má nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2004
  • Utasok száma:
   2.199
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   856
  • Térfogat (tonna):
   59.058
  • Adatok MSC OPERA
 • MSC DIVINA

  MSC DIVINA

  Az MSC Cruises állandóan meglepi az utasait a luxussal és a legújabb technológiával úgy mint az MSC Divina. Az MSC Divina 2012 május 26.án volt megkeresztelve Marszeillben. A Divina elnevezést elismerésként kapta, mivel Sofia Loren az MSC Cruises hajók keresztanyja. Ez a hajó is a Fantasia kategóriába tartozik, ugyan úgy mint az MSC Splendida vagy az MSC Fantasia, vagyis a legszebb hajók közé az nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2012
  • Utasok száma:
   4.363
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   1.637
  • Térfogat (tonna):
   137.936
  • Adatok MSC DIVINA
 • MSC PREZIOSA

  MSC PREZIOSA

  MSC PREZIOSA a legújabb hajó az MSC Cruises flottában. Ez a tizenharmadik hajó a Fantasia kategóriában található együtt az MSC Splendida és az MSC Fantasia-val. A fedélzeten akár 4000 utas is kényelmesen utazhat. A hajó komfortot, kényelmet biztosít, a legújabb technológiával van felszerelve, emellett természet barát. Hossza eléri a 333 méter és szélessége pedig a 38 métert. A fedélzeten 6 étterm nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2012
  • Utasok száma:
   4.363
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   1.637
  • Térfogat (tonna):
   137.936
  • Adatok MSC PREZIOSA
 • MSC GRANDIOSA

  MSC GRANDIOSA

  Az MSC Grandiosa mint az MSC új zászlóshajója, 2019 novemberében hajózik ki először. A kabinok száma 2444, ami közel 6300 utast és 1700 személyzetet jelent a fedélzeten. A hajó magával hoz egy sor újdonságot, mint például: a fedélzeten kiala-kított klasszikus és kortárs művészet múzeumot - a világ kulturális központjaival és múzeumaival együttműködve, továbbá egy 111 méteres beltéri sétányt étterm nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2019
  • Utasok száma:
   6.334
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   2.421
  • Térfogat (tonna):
   181.000
  • Adatok MSC GRANDIOSA
 • MSC MERAVIGLIA

  MSC MERAVIGLIA

  Tengerek új királynője – ezt a becenevet kapta az MSC Meraviglia, mikor a tengerre engedték. Az MSC Meraviglia olyan élményeket nyújt, amelyeket hiába kerestük a többi luxus hajók fedélzetén. Először a történelemben láthassák az utasok a Cirque du Soleil fellépéseit a tengeren. Tervben van, hogy minden nap két előadást fognak előadni a speciálisan erre az alkalmakra kialakított Carousel Loungeban, nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2017
  • Utasok száma:
   5.714
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   2.244
  • Térfogat (tonna):
   167.600
  • Adatok MSC MERAVIGLIA
 • MSC SEASIDE

  MSC SEASIDE

  Sétáló amelyet napfény övez, ezt jeleneti az új MSC Seaside amely nyitja az utat a legújabb generációjú hajóknak, egyedi konstrukció és innovatív technológia a jellemzője. Ez lesz az első hajó az MSC flottájából, amelyet a Egyesült Államokban fognak megkeresztelni készen állva arra, hogy a Karib tenger vizeit szelje egész éven keresztül egyenese Miamiből. Az MSC Seaside fedélzetén a belső és külső nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2017
  • Utasok száma:
   5.179
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   2.067
  • Térfogat (tonna):
   160.000
  • Adatok MSC SEASIDE
 • MSC SEAVIEW

  MSC SEAVIEW

  Sétáló amelyet napfény övez, ezt jeleneti az új MSC Seaview amely nyitja az utat a legújabb generációjú hajóknak, egyedi konstrukció és innovatív technológia a jellemzője. Az MSC Seaview fedélzetén a belső és külső tereket egybekötik amallyel elérik a tökéletes összhangot a tengerrel. A sétáló egészen 323 méter hosszú, amely körbeövezi a fedélezet, szélás skálájú választékot kíván az üzletek, báro nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2018
  • Utasok száma:
   5.179
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   2.067
  • Térfogat (tonna):
   160.000
  • Adatok MSC SEAVIEW
 • MSC BELLISSIMA

  MSC BELLISSIMA

  Az MSC Bellissima egy sor új funkciót kínál, ami versenybe szállhat akár a testvér hajójával, az MSC Meravigliával. Elsősorban, az innovatív technológia az MSC fo Me, amely jobb és szervezettebb életet biztosít a hajó fedélzetén, ami által könnyen kapcsolatba léphet a családjával, legénységgel vagy akár magával a hajóval. A kétszintes belső sétány fel van szerelve egy 80 méter magas mennyezeti LED nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2019
  • Utasok száma:
   5.714
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   2.244
  • Térfogat (tonna):
   167.600
  • Adatok MSC BELLISSIMA
 • MSC VIRTUOSA

  MSC VIRTUOSA

  Az MSC Virtuosa MSC flottájának legújabb tagját a virtuóz fogalom után nevezték el. Az idegen szavak szótára szerint a fogalom jelentése „minden területen különleges technikai képességű“. Ez a hajó esetében is igaz, amely 2020 novemberére készül el. A hajón a két legmeghatározóbb szórakoztató élmény a Cirque du Soleil a tengeren két új előadása, melyet kizárólag az MSC Cruises vendégeinek számára nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2020
  • Utasok száma:
   6.334
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   2.421
  • Térfogat (tonna):
   181.000
  • Adatok MSC VIRTUOSA
 • MSC SEASHORE

  MSC SEASHORE

  Az MSC Seaside osztály után megérkezett az új hajó osztály, az MSC Seaside Evo. Első hajója ennek a kategóriának a gyönyörű MSC Seashore hajó lesz. Úgy tudnánk jellemezni, mint hasonló, de mégis egy új hajó, amely 16 méterrel hosszabb lesz mint a Seaside osztály hajói, nagyobb közös terekkel, fő étteremmel, kaszínóval, bevásárló zónával és főleg új erősebb motorokkal, amely barátságosabb a környez nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2021
  • Utasok száma:
   5.877
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   2.270
  • Térfogat (tonna):
   169.400
  • Adatok MSC SEASHORE
 • MSC WORLD EUROPA

  MSC WORLD EUROPA

  Az MSC World Europa, a világ egyik legtisztább üzemanyagával, az LNG vel hajtott hajó, úttörő zöld technológiákkal lesz felszerelve, ami a hajózás új korszakának kezdetét jelképezi. A hajó egyedi prototípussal készül, úttörő dizájnnal, ahol minden részlet teljesen új hajózási élményt kínál. Ez a hajó semmihez sem hasonlítható, amit valaha is látott. Az MSC World Europa egy jellegzetes futurisztiku nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2022
  • Utasok száma:
   6.774
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   2.633
  • Térfogat (tonna):
   205.700
  • Adatok MSC WORLD EUROPA
 • MSC SEASCAPE

  MSC SEASCAPE

  Az elbüvölő MSC Seascape az MSC Cruises flottájának legújabb hajója. Az MSC Seashore innovatív testvérhajójának fedélzetén felejthetetlen élmények várnak az utasokra. A csúcskialakítás a legnagyobb luxust hozza a kültéri és beltéri terekben, amelyek pihénesre, szórakozásra, sportolásra és a gasztronómia felfedezésére lettek kialakítva. Az MSC Seascape a maga 339 méter hosszával a flotta leghossza nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2022
  • Utasok száma:
   5.877
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   2.270
  • Térfogat (tonna):
   169.400
  • Adatok MSC SEASCAPE
 • MSC EURIBIA

  MSC EURIBIA

  Az MSC Euribia az ókori görög istennőről Eurybiáról kapta a nevét, aki uralta az szelet, az időjárást és utat mutatott a tengerészeknek. A tenger és a tengeri élővilág iránti szeretet jeleként ezt a hajót LNG meghajtással gyártották, és a legmodernebb technikát használták a tengeri ökoszisztéma védelmére. Ahogy az MSC Cruises-nál megszokott, minden hajó egy remekmű, figyelve minden apró részletre. nézz meg mindent
  • Gyártási év:
   2023
  • Utasok száma:
   6.334
  • Kabinok sz. a fedélzeten:
   2.421
  • Térfogat (tonna):
   181.000
  • Adatok MSC EURIBIA
 • MSC WORLD AMERICA

  MSC WORLD AMERICA


  Az MSC World America a környezet védelmére törekszik az ökológia jövő érdekében.

  Egy világ, ahol az elegáns európai dizájn találkozik az amerikai kényelemmel és ahol a kultúrák egyesülnek egy hajón.

  A hajó tele lesz kifinomultsággal, jellegzetes nemzetközi stílussal, tisztább LNG üzemanyaggal, amely a világ egyik legtisztább tengeri üzemanyaga.

  Az MSC World nézz meg mindent


Nézze meg a MSC PREZIOSA videóját a hajó keresztelőjéről

Ehhez a tartalomhoz a COOKIE-K/ SÜTIK elfogadása szükséges. A FOLYTATÁSHOZ FOGADJA EL A COOKIE-KAT/ SÜTIKET, majd frissítse az oldalt.