caricamento in corso
AZ ÖSSZES HAJÓÚT zone VÖRÖS TENGER
0 hajóutak 0 oldalon

Hajóutak a Vörös-tengeren

A MSC Cruises hajótársaság Szaúd-Arábiával, Jordánia és Egyiptommal megnyitotta a Vörös-tenger kikötőit a turisták számára is. A Vörös-tengeri hajóutak lehetőséget nyújtanak az utasoknak, hogy hajóútjuk során felfedezzék a Vörös-tenger partjain fekvő országok legszebb helyeit.

Történelmi esemény volt az MSC Cruises és Szaúd-Arábia közötti megállapodás, amely lehetővé tette a MSC Grandiosa hajó első alkalommal történő bevetését a Vörös-tenger körüli körútra. Ez az eddig turistáknak elzárt ország 2021-ben először nyitotta meg kapuit az európai turisták előtt.

Az MSC Cruises néhány európai városból charter járatokat kínál Hurghadába, lehetőség van beszállni Safagából. A Vörös-tengeri utazás állomásai a klasszikus Safaga, lehetőség a kairói piramisok látogatására, Aqaba Jordániában, lehetőség a Petra városába történő kirándulásra, Dzsidda Szaúd-Arábia, lehetőség a Medina városának vagy az UNESCO által védett Al Ula és Hegra területeinek látogatására. A Vörös-tengeri hajóutak egyedisége abban rejlik, hogy valóban minden nap megállnak olyan helyeken, amelyeket valószínűleg még nem látogattál meg.

Ajánlatunkban 0 hajóút található ebben a desztinációban.
0 hajóutak 0 oldalon

loading


Jelenleg nincs elérhető hajóút az Ön kritériuma szerint.